Spel 17 is gewonnen door de geliefden Tram Anh (weerwolf) en Meracy (Eros)!

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Georgette4
Georgette4
Burger
Burger

Brief aan de kasteelheer - poging tot gratie vragen Georgette4

op vr 14 okt 2016, 23:38
Hallo beste kasteelheer en medebewoners van Wakkerdam,

Wat ben ik me net een hoedje geschrokken! Vanuit het niets besloot de meerderheid (inclusief ons raafje) dat het verstandig was om mij eruit te stemmen! Zonde, wat mij betreft. 

Ik heb me eigenlijk nauwelijks kunnen verdedigen. Toen de discussie ineens uitbrak, was ik zelf weg. De hele dag eigenlijk, maar ik heb dat niet gemeld, zoals lidun dat wel gedaan heeft. Blijkbaar heeft dat dus effect, want Tram Anh bijvoorbeeld, heeft daarom niet op haar gestemd. Wat ik in mijn laatste bericht in het dorp duidelijk maakte, vond ik dat eigenlijk best wel raar, aangezien zij (lidun dus) volgens mij nog minder aan de discussie heeft meegedaan dan ik (gezien het aantal berichten); hetzelfde geldt voor David. Die heeft ook weinig gezegd en volgens mij ook minder dan wij beiden. Ik vind daarom dus niet dat je daarop je stem moet baseren.

De meningen werden ook ineens gekanteld: eerst Duco vs. Maureen, vervolgens Davy vs. een heel grote groep mensen. Ik wil op dat laatste punt ook nog wat zeggen, want ik kan me van Davy eerlijk gezegd wel begrijpen dat hij dingen random doet, omdat hij stomweg niet de discussie mocht lezen van tevoren. Helaas pakt het voor mij dubbel zo slecht uit, dat is dan weer mijn nadeel. Helaas, helaas... En nu lig ik er ook bijna uit!

Ik hoop alleen dat dat nog niet gebeurt! Ik denk dat ik voor dit spel nog best wel nuttig kan zijn namelijk! Ik heb namelijk de extra kracht dat ik mensen hun kracht nog een keertje kan terugggeven en ik ben heel erg bereid om dit te doen als dit goed is voor het spel. Daarom hoop ik dat de kasteelheer mij dit keer gratie verleent en dan zou ik nu al kunnen beloven dat hij deze kracht ook meteen weer terugkrijgt. Ik vind het belangrijk dat de kwakzalvergave niet verspild wordt en ik wil hem heel graag nog gebruiken. 

Dus, lieve kasteelheermeneer, zou je me willen helpen? Je krijgt je kracht terug, dat geef ik dan de verteller meteen even door!

Heel veel lieve en hoopvolle groeten,

Georgette4
Meester Lupus W. Tungsten
Meester Lupus W. Tungsten
Burger
Burger

Re: Brief aan de kasteelheer - poging tot gratie vragen Georgette4

op za 15 okt 2016, 00:00
Hallo Georgette,

Ik ben zeer ontstemd dat een meerderheid zich tegen jou gekeerd heeft. Het was een krappe meerderheid maar zelfs dat had ik niet zien aankomen. Ik baal hiervan omdat ik niet denk dat je een wolf bent en omdat jouw dood minder informatie over de andere dorpelingen oplevert dan als we Davy of Maureen doodgestemd hadden.

Toch zal ik je geen gratie verlenen. Ik weet dat je misschien hoopt dat ik Frits' voorbeeld opvolg, maar er is een verschil. Frits had al met zekerheid een wolf gevonden en ik nog niet. Als de ziener de eerste nacht pech had en geen wolf vond, en ik verleende je nu gratie, dan zouden we morgen met hetzelfde probleem zitten. Maar dan met een burger minder. Bovendien weet ik niet eens helemaal zeker of jij wel te vertrouwen bent.

Daarom zal ik je geen gratie verlenen. Al was het maar om je onschuld te bewijzen.

Veldwachter Duco zal, als hij morgenochtend nog leeft, een nieuwe kwakzalver aanwijzen. Dus wat dat betreft heeft het dorp hier geen nadeel van.


Met vriendelijke groet,
Heer Lupus W. Tungsten
Georgette4
Georgette4
Burger
Burger

Re: Brief aan de kasteelheer - poging tot gratie vragen Georgette4

op za 15 okt 2016, 00:03
Ship! Sad
Gesponsorde inhoud

Re: Brief aan de kasteelheer - poging tot gratie vragen Georgette4

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum