Spel 17 is gewonnen door de geliefden Tram Anh (weerwolf) en Meracy (Eros)!

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Tram Anh
Tram Anh
Burger
Burger

Dag 6

op za 12 nov 2016, 20:25
Ik neem aan dat we nu gewoon op Nicole stemmen? En zo het spel uitspelen Very Happy 
I
Nicole
Nicole
Zwerver
Zwerver

Re: Dag 6

op zo 13 nov 2016, 08:41
Duco,

Ik wil nog wel 1 ding aan jou voorleggen. Namelijk dat ALS er een witte in zit dat wij dan volgens mij allebei Tram Anh het meest verdacht vinden. Haar enige mogelijkheid om te winnen na de dag dat zij zo verdacht was maar Maureen toch werd dood gestemd was om ons vertrouwen te winnen en te doen alsof er geen witte in zat. Maar zodra ik dood ben en alleen zij en jullie geliefden over zijn dan kan ze 1 van jullie vannacht op eten en is ze alleen over. Daarom zie ik er nog wel wat in om Tram Anh nu te doden, just to be sure. Als ze niet wit is dan winnen we morgen alsnog als ik dood ga. 

Ik snap wel dat dit alleen kan als je mij wel vertrouwt. Ik ben echt niet wit en ik ben echt wel bereid om voor jullie te sterven. Ik zit alleen met Tram Anh in mn achterhoofd en zou het zonde vinden als we de weerwolven winst nu weg geven omdat we haar te makkelijk vertrouwen. 

Maar jij mag kiezen Duco wie je meer vertrouwt. Als je het too risky vindt (als je mij als witte verdenkt dan geldt natuurlijk hetzelfde en kan ik na de dood van Tram Anh in 1 nacht winnen) om hierin mee te gaan stem mij dan maar dood, dan duim ik dat Tram Anh toch niet wit is...
Tram Anh
Tram Anh
Burger
Burger

Re: Dag 6

op zo 13 nov 2016, 11:11
De witte weerwolf kan zeker weten sowieso niet meer winnen als jij doodgaat Nicole deze stemronde Smile. Dit, omdat jij de meesteres bent van Davy.

De weerwolven winnen als alle burgers dood zijn, als jij dood bent en Davy verandert in een weerwolf, dan zou er in het ergste geval een witte weerwolf en twee weerwolven erin zitten. De conclusie dat hieruit volgt is dat alhoewel er een witte weerwolf inzit, alle burgers dood zijn en dus de weerwolven winnen en niet de witte weerwolf.

Ik heb het AJ  nog gevraagd en je kan de regels nakijken als je me niet gelooft.
Als ik Duco en Davy was, dan zou ik voor de zekere winst gaan van de weerwolven en Nicole doodstemmen.

Ik heb mijn stem op Nicole ingeleverd.
Duco
Duco
Dorpsoudste
Dorpsoudste

Re: Dag 6

op zo 13 nov 2016, 13:58
Jup, ik vond Nicole haar argument heel goed, maar Trâm Anh heeft gelijk dat de witte toch niet meer kan winnen (de weerwolven winnen immers eerder).

Ik heb mijn stem op Nicole ook ingeleverd
Nicole
Nicole
Zwerver
Zwerver

Re: Dag 6

op zo 13 nov 2016, 15:39
Ah dat wist ik niet. Ik was in de veronderstelling dat de weerwolven pas zouden winnen als de witte weerwolf dood is. Maar als we al winnen zodra er geen burgers meer zijn dan verandert dat de zaak en ga ik gewoon lekker dood Wink
davy
davy
Zwerver
Zwerver

Re: Dag 6

op zo 13 nov 2016, 15:46
Over de witte weerwolf had ik ook nog even nagedacht maar dat kan dus niet meer. Stem ingeleverd Wink
Gesponsorde inhoud

Re: Dag 6

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum