Spel 17 is gewonnen door de geliefden Tram Anh (weerwolf) en Meracy (Eros)!

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
SilentScreamer (Jip)
Burger
Burger

Dag 5

op vr 06 jan 2017, 18:13
Zo, ik ben weer hersteld van de droge worst borrel, dat was weer een zware avond.

Maargoed, het is helaas weer gelukt om een burger dood aan te treffen. Het is misschien wel beter dat het dienstmeisje de rol is die dood is, want dat is ook een potentiële wolf, en dat had ons nog naar het verlies kunnen leiden. Ik denk dat we gewoon verder moeten met de ingezette tactiek, door nu gewoon op Nicole te stemmen en morgen op Thomas. Nicole heeft al de ravenbrief dus we kunnen sowieso nog een meerderheid vormen. Laten we dat maar gewoon doen. Nicole mag natuurlijk nog iemand laten nablijven maar dit zal net niet het verschil kunnen maken. Ik ga daarom maar gewoon vast stemmen op Nicole. 

Er was geen klaagmuur?
avatar
SilentScreamer (Jip)
Burger
Burger

Re: Dag 5

op za 07 jan 2017, 07:13
Ben dit weekend wat minder aanwezig, ga naar het NK-jongleren. Zal dus niet al te veel tijd hebben om verder te reageren...
avatar
SilentScreamer (Jip)
Burger
Burger

Re: Dag 5

op za 07 jan 2017, 18:05
Oke ik hoor net dat ik niet mag stemmen. Dan zal ik jullie verder met rust laten. Het lijkt me duidelijk wat jullie moeten doen. Nu alleen nog maar meer...
avatar
Meester Lupus W. Tungsten
Burger
Burger

Re: Dag 5

op za 07 jan 2017, 23:11
Ik vind het vreemd dat de wolven Lonneke opgegeten hebben. Ik had verwacht dat ze iemand zouden opeten die al te vertrouwen is, zoals Maureen of mij. Helemaal mooi aangezien Lonneke het dienstmeisje was. Ze had zo maar een wolf kunnen worden dus we hebben er geluk mee dat de wolven juist haar doodgemaakt hebben.

Ik denk dat de raaf wel een goede keuze gemaakt heeft. Er zijn niet zo veel mensen meer over en ik kan me niet voorstellen dat Nicole géén wolf is. Want wie zijn het dan wel? Ik denk dat er in het begin vier wolven waren, dus dat er nu nog twee zijn.

Er zijn nog vijf dorpelingen over en één mag niet meestemmen. Qua stemmen is het nu dus twee tegen twee. Het zou wel enorm balen zijn als Georgette een wolf is, maar zelfs dan lukt het ons nog wel om Nicole dood te krijgen vanwege de ravenbrief. Goed gedaan, raaf.
avatar
Nicole
Zwerver
Zwerver

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 11:40
Hoi allemaal, gisteren wilde ik graag een bericht posten maar mn telefoon had op weg naar huis nog maar 2% dus heb het maar niet meer geprobeerd Wink Nu weer met volle accu in de trein (naar Nijmegen, deel van jullie woont daar toch? Nog tips voor leuk middagje winkelen/beetje rondwandelen door Nijmegen?) maar nog steeds op mn telefoon helaas dus ik heb nu even geen gelegenheid om het forum Door te speuren en allemaal tabbladen open te zetten Wink

Stop nou eens even met mij als wolf verdenken. Dat ben ik écht niet. En met nog 2 wolven in de race zou het eeuwig zonde zijn als we nu een burger dood stemmen. Enige voordeel is dat als het me toch niet lukt jullie van mijn onschuld te overtuigen, dat ik hopelijk alsnog de wolven kan dwarsbomen. 

De meest waarschijnlijke wolf op dit moment lijkt mij Tungsten (die hierboven concludeert dat de burgers hen vertrouwen? Hoe kom je daar bij?). Wie de 2e wolf zou zijn, ik weet het echt niet. Maar ik wilde toch een keuze maken als schooljuf, het leek me te risicovol om weer niemand na te laten blijven en de wolven (+ eventuele wilde) vrij baan te geven. 
Gisteren zat ik ook op mn telefoon en dat werkt gewoon niet ideaal. Ben voor mijn schooljuf keuze dus niet allemaal berichten terug gaan lezen maar heb alleen het overzicht van de verteller van alle stemmingen erbij te pakken. Het liefst wilde ik ofc Tungsten stoppen te stemmen maar die is zwerver en zoals mijn ervaring als schooljuf leert *kuch, vergeten dat Arjo zwerver was, kuch* die kan ik niet na laten blijven Wink Ik vond het moeilijk kiezen tussen Maureen, Georgette en Jip, die allemaal op David de ziener hebben gestemd en die allemaal hun verdachte momenten in het spel hebben gehad. Georgette vormt een risico met de doorslaggevende stem als burgemeester maar als zij burger is en ik zou haar niet mee laten stemmen dan zou dat ons serieus de das om kunnen doen. Maureen bond ik verdacht omdat ik in mijn Arjo-is-een-wolf-fase haar heel erg bij het 'groepje wolven' zag zitten. Maar met dat griepje zat ik er helemaal naast dus of ik haar moet verdenken of niet wist ik ook niet meer. Jip heb ik eerst verdacht gevonden, toen niet meer, en nu eigenlijk weer wel. Al zijn bezorgde burger en ik redeneer genuanceerd momenten overtuigden mij er eerst van dat hij wel.burger zou zijn, maar als ik er over nadenk kwamen die redenaties de wolven heel goed uit (helemaal als de uitkomst is dat zij de burgers over kunnen halen mij dood te stemmen) en zouden ze prima geveinsd kunnen zijn. Aan de andere kant zou Jip ook heel goed de raaf kunnen zijn die mij gewoon zo erg verdekt dat hij me een briefje achter laat.. Het was echt een lastige keuze maar uiteindelijk heb ik Jip laten na blijven met het idee dat zelfs als hij burger zou zijn hij gisteren zo overtuigd leek van mijn schuld dat hij alsnog op mij ipv een wolf zou stemmen. Nu ik op het forum kan kijken zie ik dat hij inderdaad sowieso op mij wilde stemmen, dusnik heb iig 1 stem op een niet-wolf kunnen stoppen.

Jongens, luister ik ben bijna in Nijmegen en stop ermee, maar ik ben écht geen wolf. Wie mijn berichten goed terug leest kan misschien zelfs achterhalen wat ik wel ben. En als je daar dan achter bent, wolfje Tungsten dan wil je mij misschien toch niet zo graag dood hebben. Maar pech, wat mij betreft gaat het vandaag tussen mij en Thomas. Ik stem op Thomas, en lieve medeburgers, ik hoop dat jullie dat ook doen en we daarmee hopelijk de één na laatste wolf het spel uitwerken en onze positie weer versterken.
avatar
maurienttje
Boer
Boer

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 12:56
@Meester Lupus W. Tungsten schreef:Ik vind het vreemd dat de wolven Lonneke opgegeten hebben. Ik had verwacht dat ze iemand zouden opeten die al te vertrouwen is, zoals Maureen of mij. Helemaal mooi aangezien Lonneke het dienstmeisje was. Ze had zo maar een wolf kunnen worden dus we hebben er geluk mee dat de wolven juist haar doodgemaakt hebben.

Ik denk dat de raaf wel een goede keuze gemaakt heeft. Er zijn niet zo veel mensen meer over en ik kan me niet voorstellen dat Nicole géén wolf is. Want wie zijn het dan wel? Ik denk dat er in het begin vier wolven waren, dus dat er nu nog twee zijn.

Er zijn nog vijf dorpelingen over en één mag niet meestemmen. Qua stemmen is het nu dus twee tegen twee. Het zou wel enorm balen zijn als Georgette een wolf is, maar zelfs dan lukt het ons nog wel om Nicole dood te krijgen vanwege de ravenbrief. Goed gedaan, raaf.
Kerel ik vertrouw je nog steeds niet , dus verschuil je niet achter mij bitte. Sorry Jip ik denk dat ik misschien toch met Nicole meega. Het Is wel heel; verwarrend want ondanks je vele berichten vertrouw ik je nog steeds niet Jip. Ik vertrouw sowieso niemand aangezien iedereen op AJ en Frits heeft gestemd , terwijl zij echt wel burgers waren. Jullie vertrouwden liever een witte weerwolf dan mij , degene die iemand moest vermoorden. En dat terwijl Duco's redenatie van geen kanten klopte. De enige die daar in meeging was Tungsten en daarna volgde de rest , zelfs nadat bleek dat Duco een weerwolf was. Als ik Duco en Tungsten had geloofd hadden de burgers in één klap 3 doden gehad, vergeet dat niet
avatar
Georgette4
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 12:59
Hoi allemaal! Smile Daar ben ik ook weer, na een hele zaterdag foetsie geweest te zijn! Razz Ik was weer druk met scouting: nieuwjaarszwemmen en daarna nog een nieuwjaarsreceptie met lekker eten, dus ik was aardig laat thuis gisteren. Gelukkig heb ik niet al te veel berichten (dan wel complottheorieën) gemist, dat scheelt weer inhalen. Very Happy 

In ieder geval: Jip mag niet stemmen, maar wil eigenlijk graag op Nicole stemmen, zo ook de raaf. Thomas en Nicole lijken tegen elkaar in te gaan, dus die stemmen waarschijnlijk (?) tegen elkaar en Maureen weet ik nog niet. Ik ben benieuwd wat zij gaat doen. Ik denk dat het het makkelijkste is als we met de raaf meegaan (als hij of zij een burger is dan, maar laten we daar nu maar vanuit gaan), dan hebben we denk ik het meest de kans van slagen om een wolf eruit te stemmen. Ik wacht nu eerst Maureens reactie nog even af, dan kunnen we alle stemmen naast elkaar zetten. Ik zal haar zo wel even een berichtje doen dat ze even moet weerwolven, dan kunnen we hier ook verder Wink Het zou zonde zijn als haar stem weer niet op tijd aankomt. Smile 

En heel veel plezier in Nijmegen, Nicole! Very Happy Razz


Laatst aangepast door Georgette4 op zo 08 jan 2017, 13:03; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Georgette4
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 12:59
Oh, grappig! Maureen heeft net al wat gepost Smile Timing!
avatar
maurienttje
Boer
Boer

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 13:05
lieverd de raaf is sowieso een burger
avatar
Georgette4
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 13:12
Dan kunnen we toch het beste met de raaf meegaan?
(En oja, domme opmerking van mij: dat is ook zo xD) Razz 

Dan hebben we in ieder geval een stem extra, want die van Jip mist.

Het lijstje wordt dan zo, als ik de laatste berichten dan goed begrepen heb:

Jip: mag niet stemmen, maar wil héél graag Nicole eruitwerken
Raaf: Nicole
Tungsten: Nicole
Nicole: Tungsten
Maurienttje: Tungsten
Georgette4: Raaf volgen, dus waarschijnlijk Nicole

Dat is het idee wat ik nu heb. Wink Ik denk dat de raaf volgen voor nu wel het handigst is, ook gezien de stemming. Ik zag dat de schooljuf in ieder geval 1x een burger liet nablijven (dat was Arjo) en de andere keren liet ze niemand nablijven. Dat komt gewoon niet ten goede aan de stemming voor overdag en dat maakt het de burgers onnodig moeilijk. Ik heb zelf het gevoel dat Jippert een burger is, door zijn manier van redeneren, en nu mag hij niet stemmen. Lastig dit...
avatar
maurienttje
Boer
Boer

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 13:25
Ik begin heel erg te twijfelen of nicole uberhaupt een wolf is. Voornamelijk gezien Tungsten op Nicole wil stemmen en ik Tungsten niet vertrouw.
Maar goed, Als ik de vorige discussie lees , gaat Nicole wel heel veel met de (nu vermoorde) weerwolven mee, zoals Duco en Civ.
avatar
Georgette4
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 13:31
Jup, dat is dus ook mijn punt. Ook gezien het feit dat ze dus Arjo al eens liet nablijven en dat heeft hem uiteindelijk gigantisch de kop gekost. Weliswaar met een omweg, maar toch Wink Het kan natuurlijk ook zijn dat Tungsten en Nicole allebei wolven zijn en elkaar nu overdag verdenken, zodat wij niet goed weten wie we moeten kiezen en de kluts kwijtraken. Het enige puntje van twijfel is dat Tungsten 's nachts immuun is voor een ravenbrief (want zwerver), dus hij kan niet benadeeld worden 's nachts. Overdag kan dat dan alleen door de stemming. Maar van Tungsten weet ik nog helemaal niet of hij überhaupt een wolf is, Nicole vind ik vager doen. Dilemma's allemaal...


Laatst aangepast door Georgette4 op zo 08 jan 2017, 13:33; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
maurienttje
Boer
Boer

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 13:32
Ik heb nog helemaal niks besloten maar boven aan mijn verdachten lijstje staan: Tungsten, Georgette4 en Nicole
avatar
Georgette4
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 13:39
Ik verdenk in ieder geval Jippert niet en jou ook niet echt, maar ik vraag me af waarom jij mij wel verdenkt. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik wat dom gestemd heb, toen om op David en AJ te stemmen. Dit was gewoon puur door de discussie die toen gaande was en ik vond beide keren dat de stemming zo'n kant opgedrukt werd, dat ik die mensen verdacht vond. Weerwolven hebben dat in het verleden ook gedaan, dus ik ging daarom mee met de meesten die toen op David en Arjo stemden. Achteraf gezien heb ik daar enorm spijt van. Sowieso van belangrijke rollen die erin zaten en van het geliefde stelletje. We waren ook ineens Frits kwijt, die ik sowieso al los gezien heel erg vertrouwde. Zonde, anders waren we met 3 burgers meer geweest... Ik zit zelf heel erg te dubben over Tungsten en Nicole, anderen zou ik echt niet weten. Ik hoop in ieder geval dit keer een goede keuze te maken.
avatar
Nicole
Zwerver
Zwerver

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 13:47
Burgers kunnen er ook naast zitten hè, 
Dus dat ik Arjo eruit stemde en zo fel.op hem zat hoeft per se te betekenen dat ik wolf ben maar dat ik gewoon fout zat.
En de raaf kan evengoed fout zitten met haar stem op mij!
Tungsten is voor mij de grootste wolf, en ik zie Jip en Georgette het meest op hem vertrouwen. Dat betekent dat 1 van hen wss een burger is die er naast zit (net zoals ik met Arjo en de raaf met mij) en de ander wss de andere weerwolf? Hmm ben heel benieuwd naar de uitslag van de stemming!
avatar
Georgette4
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 13:52
Het is niet zozeer dat ik Tungsten volledig vertrouw. Ik kan hem eerlijk gezegd nog niet zo goed peilen. Maar ik denk dat de raaf niet voor niks Nicole een stem gegeven heeft, door de eerdere gebeurtenissen in het dorp. Vandaar dat ik toch richting de raaf ga, denk ik. Ik vind het onwijs moeilijk hoor.
avatar
Meester Lupus W. Tungsten
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 14:16
@Nicole schreef:De meest waarschijnlijke wolf op dit moment lijkt mij Tungsten (die hierboven concludeert dat de burgers hen vertrouwen? Hoe kom je daar bij?).

Nou ik denk dat de meeste burgers op dag 3 wel tot die conclusie gekomen zijn. Het was nogal gênant dat ik er zo hard naast zat met Arjo en Frits, maar het punt dat de wolf Duco mij géén kasteelheer maakte blijft nog steeds staan. Dit is de burgers ongetwijfeld opgevallen want zij doen altijd hun best om erachter te komen wie ze kunnen vertrouwen. Ik had ook verwacht dat de wolven mij om die reden zouden proberen op te eten, maar in plaats daarvan ging er die nacht niemand dood.
avatar
Meester Lupus W. Tungsten
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 14:30
@Georgette4 schreef:Jup, dat is dus ook mijn punt. Ook gezien het feit dat ze dus Arjo al eens liet nablijven en dat heeft hem uiteindelijk gigantisch de kop gekost. Weliswaar met een omweg, maar toch Wink Het kan natuurlijk ook zijn dat Tungsten en Nicole allebei wolven zijn en elkaar nu overdag verdenken, zodat wij niet goed weten wie we moeten kiezen en de kluts kwijtraken. Het enige puntje van twijfel is dat Tungsten 's nachts immuun is voor een ravenbrief (want zwerver), dus hij kan niet benadeeld worden 's nachts. Overdag kan dat dan alleen door de stemming. Maar van Tungsten weet ik nog helemaal niet of hij überhaupt een wolf is, Nicole vind ik vager doen. Dilemma's allemaal...

Wat ik nog veel gekker vind is, dat ze nou Jip zijn stemrecht ontneemt terwijl ze tegelijkertijd nog wel de mogelijkheid open houdt dat Jip gewoon een burger is. En dat terwijl ik Jip ook voor geen meter vertrouw. Hij schrijft ellenlange verhalen die niet zo bijzonder veel toevoegen. Eigenlijk lult hij altijd maar een beetje met de rest mee; typisch wolvengedrag. Het enige opvallende wat hij gezegd heeft is dat hij de vorige dag Nicole misschien wou doodstemmen in plaats van Victor. Hij deed dit op een moment dat iedereen er eigenlijk al over uit was dat Victor dood moest en zelf stemde hij uiteindelijk ook gewoon op Victor.

Op dit moment denk ik dat Georgette en Maureen burgers zijn en Nicole en Jip wolven. Toen Nicole zag dat ze de ravenbrief had wist ze al wel hoe laat het was (Nicolebrandtdag) en besloot ze haar medewolf zijn stemrecht te ontnemen in de hoop dat we Jip dan meer zouden vertrouwen. Want als ze een burger het stemrecht zou afnemen dan had dat toch niets uitgemaakt. Want met de ravenbrief hebben we hoe dan ook genoeg stemmen tegen Nicole om haar dood te krijgen.

avatar
Meester Lupus W. Tungsten
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 14:37
@maurienttje schreef:Kerel ik vertrouw je nog steeds niet , dus verschuil je niet achter mij bitte. Sorry Jip ik denk dat ik misschien toch met Nicole meega. Het Is wel heel; verwarrend want ondanks je vele berichten vertrouw ik je nog steeds niet Jip. Ik vertrouw sowieso niemand aangezien iedereen op AJ en Frits heeft gestemd , terwijl zij echt wel burgers waren. Jullie vertrouwden liever een witte weerwolf dan mij , degene die iemand moest vermoorden. En dat terwijl Duco's redenatie van geen kanten klopte. De enige die daar in meeging was Tungsten en daarna volgde de rest , zelfs nadat bleek dat Duco een weerwolf was. Als ik Duco en Tungsten had geloofd hadden de burgers in één klap 3 doden gehad, vergeet dat niet

Nee, het was nog veel erger, Maureen. Duco kwam daar niet mee en ik volgde hem niet, maar het was andersom! Ik beschuldigde Arjo ervan dat hij een wolf was en toen schoten hij en Frits zo hard in de verdediging en verdraaiden ze mijn woorden zo erg dat ik ervan overtuigd was dat ze wel wolven moesten zijn. Pas toen ik daar mee was gekomen sprongen Duco en overigens ook Nicole daar op in.

Achteraf ben ik wel blij dat je er niet in mee was gegaan en dit is ook precies de reden dat ik zei dat de burgers jou wel kunnen vertrouwen. Als je een wolf was geweest had je die dag niet op Victor gestemd maar op Arjo of Frits. Van jou weet ik het dus al zeker. Ik hoopte eigenlijk dat jullie mij ook wel zouden vertrouwen aangezien Duco ervoor zorgde dat ik geen beroep kreeg, maar misschien is dat wel wishful thinking van mij.
avatar
SilentScreamer (Jip)
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 17:21
Ik geloof dat het nu wel duidelijk is op wie jullie moeten stemmen. Opeens voelen de wolven door mijn beschouwing ineens zich aangevallen omdat hun plannetje uiteindelijk toch in het duister blijkt te vallen. Thomas en Nicole beginnen ineens mij aant te vallen op de laatste dag, omdat het duidelijk begint te worden wie de wolven zijn. Gisteren was dit nog helemaal niet zon probleem. Georgette heeft naar mijn idee duidelijk aan te geven door logische redeneringen dat ze burger is en Maureen heeft alleen nog goede keuzes gemaakt in het spel. Jullie weten donders goed dat jullie ook burgers zijn terwijl Thomas en Nicole om zich heen beginnen te slaan. 

Ik snap dat nu iedereen gaat twijfelen aan zn keuze, maar last minute van verdenking veranderen is bijna altijd een slechte keuze. Wees dus verstandig en volg je gevoel wat je de rest van het spel hebt gehad, anders gaan we echt niet winnen.

Dus voor de duidelijkheid, als we nu op Nicole stemmen behouden we zeker de meerderheid. Dan pakken we morgen Thomas en dan is de overwinning de onze. Niemand kan op dit moment meer info hebben als de vorige dagen, dus vertrouw op de eerdere verdenkingen.

Stem wijs jongens, laat je niet gek maken...
avatar
maurienttje
Boer
Boer

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 17:37
@Meester Lupus W. Tungsten schreef:
@maurienttje schreef:Kerel ik vertrouw je nog steeds niet , dus verschuil je niet achter mij bitte. Sorry Jip ik denk dat ik misschien toch met Nicole meega. Het Is wel heel; verwarrend want ondanks je vele berichten vertrouw ik je nog steeds niet Jip. Ik vertrouw sowieso niemand aangezien iedereen op AJ en Frits heeft gestemd , terwijl zij echt wel burgers waren. Jullie vertrouwden liever een witte weerwolf dan mij , degene die iemand moest vermoorden. En dat terwijl Duco's redenatie van geen kanten klopte. De enige die daar in meeging was Tungsten en daarna volgde de rest , zelfs nadat bleek dat Duco een weerwolf was. Als ik Duco en Tungsten had geloofd hadden de burgers in één klap 3 doden gehad, vergeet dat niet

Nee, het was nog veel erger, Maureen. Duco kwam daar niet mee en ik volgde hem niet, maar het was andersom! Ik beschuldigde Arjo ervan dat hij een wolf was en toen schoten hij en Frits zo hard in de verdediging en verdraaiden ze mijn woorden zo erg dat ik ervan overtuigd was dat ze wel wolven moesten zijn. Pas toen ik daar mee was gekomen sprongen Duco en overigens ook Nicole daar op in.

Achteraf ben ik wel blij dat je er niet in mee was gegaan en dit is ook precies de reden dat ik zei dat de burgers jou wel kunnen vertrouwen. Als je een wolf was geweest had je die dag niet op Victor gestemd maar op Arjo of Frits. Van jou weet ik het dus al zeker. Ik hoopte eigenlijk dat jullie mij ook wel zouden vertrouwen aangezien Duco ervoor zorgde dat ik geen beroep kreeg, maar misschien is dat wel wishful thinking van mij.
hee hee Tungsten wel eerlijk blijven hè. Civ begon de heksenjacht tegen AJ en daar ging jij wel heel makkelijk in mee. Maar goed
avatar
maurienttje
Boer
Boer

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 17:39
@SilentScreamer (Jip) schreef:Ik geloof dat het nu wel duidelijk is op wie jullie moeten stemmen. Opeens voelen de wolven door mijn beschouwing ineens zich aangevallen omdat hun plannetje uiteindelijk toch in het duister blijkt te vallen. Thomas en Nicole beginnen ineens mij aant te vallen op de laatste dag, omdat het duidelijk begint te worden wie de wolven zijn. Gisteren was dit nog helemaal niet zon probleem. Georgette heeft naar mijn idee duidelijk aan te geven door logische redeneringen dat ze burger is en Maureen heeft alleen nog goede keuzes gemaakt in het spel. Jullie weten donders goed dat jullie ook burgers zijn terwijl Thomas en Nicole om zich heen beginnen te slaan. 

Ik snap dat nu iedereen gaat twijfelen aan zn keuze, maar last minute van verdenking veranderen is bijna altijd een slechte keuze. Wees dus verstandig en volg je gevoel wat je de rest van het spel hebt gehad, anders gaan we echt niet winnen.

Dus voor de duidelijkheid, als we nu op Nicole stemmen behouden we zeker de meerderheid. Dan pakken we morgen Thomas en dan is de overwinning de onze. Niemand kan op dit moment meer info hebben als de vorige dagen, dus vertrouw op de eerdere verdenkingen.

Stem wijs jongens, laat je niet gek maken...
Ik ben al gek, dus tja
Ik zit wel met een dilemma Jip. Je vraagt ons met je vorige klaagmuur bericht en nu ook weer in de discussie jou blind te vertrouwen... Maar ben jij wel te vertrouwen? en zo ja waar kan ik dat uit terug halen?
avatar
SilentScreamer (Jip)
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 18:13
De meest harde dingen die ik kan bedenken zijn: dag 0: burgemeesterschap. Niet helemaal zoals we gewend zijn werd de burgemeester verdeeld NAdat de rollen bekend waren. Wolven zijn altijd erg happig op het burgemeesterschap omdat ze toch niet doodgestemd kunnen worden de eerste dag. Ik was geen wolf dus heb het daarom aan Georgette overgelaten. Die had een wolf kunnen zijn, maar omdat ze twijfelde of het een goede keuze was vertrouwde ik daar wel op.

Dag 1: ik heb hierin op Duco gestemd (welke een wolf was). Er zijn nu een hoop mensen bij die nog niet een enkele keer op een wolf stemden totdat duidelijk werd dat Victor de boel besodemieterde. Daarnaast waren twee van die mensen vrij duidelijk in hun verdenking richting Arjo, en ik ben daar helaas achteraan gegaan omdat Arjo zn felheidmodus aanzette en dit voelde als een wolf in het nauw. Ik wist gewoon niet welke kant ik moest kiezen (er moest een kant gekozen worden (dus maakte ik de teamindeling) en ging ik kijken wie ik meer vertrouwde. Victor kwam toen helderder en rustiger over dus die wekte meer vertrouwen. Helaas heeft arjo door zijn felle reageren ons allemaal wantrouwig gemaakt richting hen (behalve jij, wat ik erg knap vind) en stemden we hem dood. Ik vind het dus erg onhandig spel van Arjo die ons in deze positie bracht. Thomas en Nicole waren hier vanaf het begin al duidelijk in dat Arjo niet te vertrouwen was. Felheid wordt afgestraft, van welk team je ook bent (zie Duco en Arjo). Het is zelfs zo waar dat jij toen ooit bij twijfel, stem Duco bedacht hebt. Mensen die fel en duidelijk zijn in het begin van het spel hebben vrijwel altijd een belang (wolf of geliefde, zo blijkt).

Ik heb altijd helder geredeneerd, met het kijken naar beide kanten van het verhaal. Soms valt dat goed, soms valt dat slecht, maar dat krijg je als je burger zonder informatie bent.

Ik hoop dat je slim denkt en op Nicole stemt, dan kunnen we het spel gewoon winnen Smile
avatar
maurienttje
Boer
Boer

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 18:41
fair enough
avatar
Georgette4
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 19:26
Ik heb gestemd! Spannend! Wink
avatar
SilentScreamer (Jip)
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 19:34
Dat zou ik ook gedaan hebben, als ik niet moest nablijven Sad

Heb je wel verstandig gestemd Sjors?
avatar
Nicole
Zwerver
Zwerver

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 19:43
Nou spannend jongens, ik vrees dat ik jullie na de stemming moet verlaten en ik hoop dat dat het eea duidelijk voor jullie zal worden. En ik wens jullie veel succes met de jacht op de laatste wolf!
avatar
Meester Lupus W. Tungsten
Burger
Burger

Re: Dag 5

op zo 08 jan 2017, 20:11
@maurienttje schreef:hee hee Tungsten wel eerlijk blijven hè. Civ begon de heksenjacht tegen AJ en daar ging jij wel heel makkelijk in mee. Maar goed

Ik heb het nog even teruggelezen en Victor had inderdaad gezegd dat hij ""wel een onderbuikgevoel bij Arjo" had. Ik was dat alweer vergeten. Ik zou het ook niet echt een heksenjacht noemen.
Gesponsorde inhoud

Re: Dag 5

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum