Spel 17 is gewonnen door de geliefden Tram Anh (weerwolf) en Meracy (Eros)!

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Meracy
Meracy
Dorpsgek
Dorpsgek

Will this work?

op za 22 okt 2016, 22:44
Hoewel ik betwijfel of mijn woorden overtuigend aankomen op de kasteelheer, schrijf ik toch maar een verzoek tot gratie. Ik denk dat de keuze van de kasteelheer erg belangrijk zal zijn voor de stemmingen de komende dagen.

Het verbaast me enorm dat van de 5 stemmen die ik heb gekregen, minstens 3 NIET van de weerwolven komen! Het is erg spijtig dat deze mensen allemaal mee zijn gegaan en op mij hebben gestemd. Ik had liever gehad dat ze iets beter na zouden denken en zelf hadden ingezien dat op mij stemmen geen goede zet was. Ik zal straks maar een lijstje maken van wie ik verdenk, maar natuurlijk weet ik zelf ook niet 100% zeker wie er wel en wie er niet te vertrouwen zijn.

Dan zal ik zelf eerlijk toegeven dat ik het niet weet of jij, onze kasteelheer, een weerwolf bent of niet. Als je een weerwolf bent, dan verbaast het me niet eens dat je me geprobeerd hebt neer te halen. Ben je echter geen weerwolf, kasteelheer, dan heb je echt een ONGELOFELIJKE fout gemaakt. Laat ik je hier ook op wijzen: laat je mij dood gaan, dan zijn er de volgende dag waarschijnlijk net zo veel burgers als wolven en dan begint de de kans op de overwinning wel klein te worden. Bij mijn stemming heb ik niet altijd laten weten waarom ik zo gestemd heb, maar geloof me: er zaten hier redenen achter die ik beter voor mezelf kon houden. Zo heb ik bijvoorbeeld ook het geliefde koppel in gedachten gehouden.

Dan, mijn lieve burgers... Als dit echt mijn laatste bericht is, dan zal ik mijn laatste bevindingen nog met jullie delen. Vanaf dag 1 had ik al het vermoeden dat ofwel Duco ofwel Thomas een weerwolf is (misschien wel beide). Tram Anh vertrouw ik nu wel. Ze had tot nu toe nog geen verdachte dingen gedaan en was nooit zomaar met mensen meegegaan met stemmen. In mijn ogen heeft ze genoeg input geleverd om te bewijzen dat ze onschuldig is (en anders krijgt ze hele grote complimenten van me Razz). Als ik nu moest raden wie de vier weerwolven waren, zou ik zeggen: Thomas, Duco, Lidun en Nicole. Twee hiervan zijn sowieso een weerwolf Wink Nog een tip voor de burgers: lees mijn berichten van de vorige dagen terug en doe hier je voordeel mee.

Meracy & Prof. dr. Wigglesworth
Meester Lupus W. Tungsten
Meester Lupus W. Tungsten
Burger
Burger

Re: Will this work?

op za 22 okt 2016, 23:08
Hallo Meracy,

Ik heb je gratieverzoek in overweging genomen, en heb besloten, je géén gratie te verlenen. Ik ben me ervan bewust dat er nu een wolf moet sterven omdat het anders lastig gaat worden (nog zeker niet onmogelijk trouwens, als de eros de geliefden ten minste niet te lang los laat lopen), maar dat is ook precies de reden dat ik op jou gestemd heb. Je zit nu te hinten dat je de ziener bent, maar daar geloof ik niets van. Zelfs de ziener weet niet of minstens twee van die vier een wolf zijn. De ziener heeft immers pas twee mensen gezien en één van die twee was Lonneke. Je bent nu dus gewoon aan het bluffen.

Met vriendelijke groet,
Kasteelheer L.W. Tungsten
Meracy
Meracy
Dorpsgek
Dorpsgek

Re: Will this work?

op za 22 okt 2016, 23:10
Je maakt nu een rekenfout, beste kasteelheer. Hopelijk kunnen de burgers beter rekenen.
Gesponsorde inhoud

Re: Will this work?

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum